Boris Johnson: Brexitin vastustajat ”yhteistyössä” EU:n kanssa

Entinen Lontoon pormestari ja nykyinen Britannian pääministeri Boris Johnson vastaili ihmisten kysymyksiin ensimmäisessä The People’s PMQs -ohjelmassa, jossa hän keskittyi muiden aiheiden lomassa ihmisten esittämiin kysymyksiin Brexitistä, Britannian EU-erosta.

Hra. Johnsonin mukaan äänestysten perusteella Britannian kansa haluaa, että Brexit menee eteenpäin. Hänen mielestä, ennen Brexitiä, on tärkeää saada kansa vielä enemmän yhtenäiseksi. Johnson uskoo Brexitin syntyneen, kun useat ihmiset kokivat, että he eivät ole tulleet kuulluksi.

Britannian pääministeri ilmaisi, että Brexitiä vastustavat Britannian parlamentin jäsenet tekevät yhteistyötä EU:n kanssa pysäyttääkseen Britannian lähdön 31. lokakuuta.

”On olemassa hirvittävän laatuinen yhteistyö/yhteistoiminta, niin sanoakseni, meneillään niiden kesken, jotka ajattelevat voivansa estää Brexitin parlamentissa ja Euroopan ystävien… meidän Euroopan ystävien… jotka eivät tee lainkaan kompromisseja.”

”There is a terrible kind of collaboration, as it were, going on between those who think they can block Brexit in parliament and our European friends… Our European friends… are not compromising at all.”

Videot youtubessa saivat ihmiset kommentoimaan. Tässä muutama suosituin kommentti videosta. Nimimerkki Annie Sydenham kirjoitti, Hyvin toimittu Boris, loistava ajatus ja hyvä keino kommunikoida kanssamme. Nimimerkki Tom Buckley kirjoitti, jos tämä ei olisi Dominic Commingin idea…tulen syömään hattuni. Nimimerkki Tomás Roma kirjoitti, Nyt kun Boris on vihdoin pääministeri, hän haluaa toteuttaa unelmansa tulemalla vloggaajaksi. Nimimerkki BBCfakenews kirjoitti, Kyllä. Mitä tulee äänen antamiseen seuraavissa vaaleissa, sinun tulee huolellisesti harkita onko nykyinen meppisi yksi syyllisistä tähän järkyttävään petokseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s