”Yli tuhat” ihmistä antoi elämänsä Jeesukselle Louisianassa, Yhdysvalloissa

Internetissä pastori Curvine Brewington, Crossroads Church -seurakunnasta sanoi, että tuhannet olivat kokoontuneet kristilliseen sunnuntain kokoukseen. Kuuluisuus Kanye Westin ilmoitus osallistumisesta kokoukseen oli tullut vain muutamaa päivää ennen perjantaina. Kokous ei sisältänyt lavaa, valoja tai hienoja audiolaitteita. Kun he olivat antaneet kokouksessa alttarikutsun, yli tuhat ihmistä tuli eteen antaakseen elämänsä Jeesukselle.

Tänä iltana, ylistystä annettiin, Kristuksen nimeä koroitettiin, Jumalan Sanaa saarnattiin, kansanjoukko rukoili yhdessä, evankeliumia selkeästi julistettiin ja  mahdollisuus vasta siihen tarjottiin. Yleisössä 6 000 ihmistä kaikilta elämänaloilta, ikäisiä, rotuisia, minä todistin yli tuhannen ihmisen vastaavan evankeliumin sanomaan nostamalla kätensä ilmoituksena vastaanottaa Jeesus heidän elämänsä Herrakseen ja Pelastajakseen.

Tonight, worship was lifted, the name of Christ was exalted, the Word of God was preached, a multitude prayed together, the Gospel was clearly proclaimed, and an opportunity to respond was given. In a crowd of 6,000 people from all walks of life, all ages, and all races, I witnessed over 1,000 people respond to The Gospel by raising their hands to accept Jesus as their Lord & Savior!

Lähde disrn.com

youtube https://www.youtube.com/watch?v=37xkl_NeSSg&w=560&h=315

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s