Tohtori Stella Immanuel puhuu kokemuksistaan hoitaessaan COVID-19 potilaita hydroksiklorokiinilla, sinkkillä ja zithromaxilla

”Opiskelin lääketiedettä Länsi-Afrikassa, Nigeriassa, jossa hoidin malariapotilaita mm. hydroksiklorokiinilla ja olen tottunut tämän lääkkeen käyttöön.

Olen täällä sen takia, koska olen hoitanut yli 350 koronapotilasta, joilla on diabetes, korkea verenpaine, astmaa ja vanhuksia. Vanhin potilaani on tällä hetkellä 92-vuotias. Tulokset hoidosta ovat olleet kaikilla samanlaisia. Olen antanut heille hydroksiklorokiinia, sinkkiä ja zithromaxia ja he kaikki ovat toipuneet.

Viimeisen muutaman kuukauden aikana olen hoitanut yli 350 potilasta, eikä yksikään heistä ole kuollut. Ei diabeetikot, ei korkean verenpaineen omaavat potilaat, ei potilaat joilla on astmaa eivätkä vanhukset, en ole menettänyt yhtäkään potilasta. Ja tämän lisäksi olen laittanut itseni, henkilökuntani ja monta tuntemaani lääkäriä hydroksiklorokiinilääkitykselle ennaltaehkäistäkseni, koska sen varsinainen mekanismi on, että se toimii ajoissa annettuna. Me näemme koronapotilaita päivittäin ja me käytämme vain kirurgisia maskeja, eikä meistä kukaan ole saanut tartuntaa. Se toimii. Tulin Washingtoniin ja Amerikkaan sanomaan, että kenenkään ei tarvitse kuolla.

Tutkimus, joka sai minut käyttämään hydroksiklorokiinia oli NIH (National Institutes of Health) tutkimus vuodelta 2005, jossa tutkittiin hikan[nikotuksen] lääkitsemistä hydroksiklorokiinilla ja se todisti, että hikka on koronaviruksen oire. Tutkikaa covidin ja hikan yhteyttä. Jos NIH tietää, että potilaan hoitaminen hydroksiklorokiinilla todistaa hikan olevan koronan oire, silloin he ehdottomasti tietävät, että hydroksiklorokiini toimii.

Olen järkyttynyt. Miksi olen järkyttynyt? Koska näen ihmisiä, jotka eivät pysty hengittämään. Näen lasten vanhempia kävelevän sisään ja näen diabeetikkoja istumassa toimistossani, jotka tietävät tämän olevan kuolemantuomio ja he eivät saa henkeä. Autan heitä ja kerron heille, että kaikki tulee menemään hyvin ja he pääsevät pois. Kukaan ei ole kuollut.

Jos joku nk. tiedemies, jota tukee lääketeollisuus, kertoo sinulle, että ”olemme tehneet tutkimuksia ja se ei toimi”. Voin kertoa kategorisesti, että se on valetiedettä. Haluan tietää kuka rahoittaa tuota tutkimusta. Haluan tietää kuka on sen takana. Ei voi olla mitenkään mahdollista, että olen hoitanut 350 potilasta eikä kukaan heistä ole kuollut ja he kaikki voivat paremmin. Olen elävä todiste, ja tulin kertomaan tänne Washingtoniin siitä ettei kenenkään tarvitse sairastua Amerikassa. Tälle virukselle on parannuskeino ja sen nimi on hydroksiklorokiini, sinkki ja zithromax. Et tarvitse maskia, on olemassa parannuskeino. Ette tarvitse maan sulkutilaa.

Haluan kertoa teille kaikille valelääkäreille, jotka sanovat minulle ”haluan kaksoissokkotutkimuksen”. Haluan sanoa sinulle, lopeta kuullostamalta toistavalta koneelta. Meillä on jotain terveysalan työntekijöitä, jotka sanovat, että se ei toimi ja se aiheuttaa syndänsairautta. Haluan kysyä näiltä ihmisiltä, oletteko koskaan hoitaneet koronapotilaita? Sitten kun olette, tulkaa puhumaan kanssani.

Klinikalleni tulee potilaita, jotka ovat ajaneet kaksi tai kolme tuntia päästäkseen luokseni, koska heidän oma lääkärinsa on niin peloissaan lautakuntaa ja seuraamuksia, jos hän määrää tätä lääkettä. Haluan sanoa lääkäreille, jotka katsovat vain vierestä kun amerikkalaisia kuolee, te olette kuin hyviä natseja, hyviä saksalaisia, jotka vain katsoivat kun juutalaisia vietiin murhattavaksi, eivätkä he avanneet suutaan.

Jos he tulevat perääni ja uhkailevat minua, kuin he ovat tulleetkin. Ilmoittavatko he minut lautakunnalle, se on minulle ihan sama, mutta en anna amerikkalaisten kuolla. On olemassa parannuskeino koronavirukselle ja sen nimi on hydroksiklorokiini, sinkki ja zithromax. On aika ruohonjuurentason ihmisten herätä. Meidän ei tule hyväksyä tätä, sietää tätä, meidän ei pidä antaa ihmisten kuolla. Kerrompa jotakin, kun ihminen on kuollut, he ovat kuolleita, he eivät tule vaatimaan tiettyjä tutkimuksia ja dataa, ei, he ovat kuolleita. Ystävät, meidän ei tarvitse kuolla, on olemassa parannuskeino koronavirukselle…”

”…Olen henkilökohtaisesti laittanut yli sata ihmistä hydroksiklorokiini lääkitykselle, lääkäreitä, opettajia, terveydenalan työntekijöitä, henkilökuntani ja itseni. Näen yli 15-20 potilasta päivässä. Käytän kirurgista maskia, en ole saanut tartuntaa, enkä tiedä ketään joka olisi saanut tartunnan ympärilläni.

Tämä on vastaus tähän kysymykseen, jos tahdotte avata koulut. Kaikkien pitäisi ottaa hydroksiklorokiinia, sillä ennaltaehkäistää covid. Yksi tabletti joka toinen viikko on riittävä. Se viesti meidän pitää saada läpi amerikkalaisille, on olemassa ehkäisy ja parannuskeino. Meidän ei tarvitse sulkea kouluja ja yrityksiä. On olemassa ennaltaehkäisy[torjunta] ja hoitokeino[lääke, parannuskeino]. Ei ole kyse maskeista ja sulkutilasta. Laittakaa opettajat hydroksiklorokiinille. Laittakaa kaikki riskiryhmäläiset hydroksiklorokiinille. Jos sä haluat saada covid-tartunnan, se on cool, mutta pitäisi antaa ihmisille oikeus saada lääkettä ja oikeus suojautua tartunnalta.

Lainaukset videolta https://banned.video/watch?id=5f1fc7a468370e02f29f34cf

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s