Toimittajia pidätetty Bilderbergissä Sveitsissä

Toimittajat Dan Dicks, Press For Truth ja Luke Rudkowski, We Are Change, Yhdysvalloista ja heidän ryhmänsä pidätettiin Geneven lentokentällä Bilderbergin ensimmäisenä päivänä, kun he olivat kuvaamassa ja aikoessaan haastatella tapahtumaan saapuvia vieraita.

Lentokentällä heidät otettiin säilöön noin 20 minuutin ajaksi, jonka jälkeen heitä kiellettiin kuvaamasta lentokentän tiloissa, parkkipaikalla ja jalkakäytävällä.

Tilaisuuteen on kerrottu tänä vuonna osallistuvan mm.: Suomesta Erkki Liikanen, entinen Googlen johtaja Eric Schmidtin, entinen CIA:n johtaja David Petraeus, PayPal perustaja Thiel, LinkedIn perustaja Hoffman ja brittiläisestä tiedustelu- ja turvallisuuspalvelu GCHQ:sta Jeremy Fleming, anti-Brexit, työväenpuolueesta lordi Andrew Adonis sekä muita mainitsemisen arvoisia Robert E. Rubin (Council on Foreign Relations), James H. Baker (Office of the Secretary of Defense), Lars Findsen (Tanskan tiedustelupalvelujohtaja), Hans-Christian Boos (Arago GmbH tekoäly-yhtiö Saksasta), José Manuel Barroso (Goldman Sachs -pankki), Ana P. Botín (Santander-pankki), Børge Brende (Davos/World Economic Forum presidentti), Mark J. Carney (Bank of England), Richard J. Gnodde, (Goldman Sachs pankin johtaja), Vernon E. Jordan (Lazard Frères & Co. LLC investointipankkitoimintaa), Jared Kushner (Valkoinen talo, presidentti Trumpin neuvonantaja), Jüri Ratas (Viron pääministeri), Janis Sarts (NATO), Jens Stoltenberg (NATO), Ulrik Vestergaard Knudsen (OECD), Matthew Turpin (USA, Director for China, National Security Council), Marcus Wallenberg (SEB-pankki), Mark Tucker (HSBC-pankki) ja Tidjane Thiam (Credit Suisse -pankki).

Bilderberg video 1 Vakaa stateginen järjestys & Sosiaalisen median aseellistaminen

Bilderberg video 2 Sosiaalisen median aseellistaminen

Bilderberg video 3 Kiina ja Venäjä

Bilderberg video 4 Bilderberg 2018 Turin Italia

Wikileaks Bilderberg

Daily Mail: Secretive Bilderberg meeting to address Russia, cyber threats and Brexit as 130 of world’s elite including Henry Kissinger, Mark Carney and the Dutch King prepare for Swiss summit

Daily Mail +kuvia: Tech billionaires Eric Schmidt and Peter Thiel among the first people to show their faces at secretive Bilderberg summit in Switzerland as 130 high-powered guests discuss Russia, cyber threats and Brexit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s